2014-02-18 09:12:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szép napra virradt

Napi horoszkóp február 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A magánéletében nem lehet ma oka semmi panaszra. Párját szinte kenyérre lehet kenni, minden várakozását felülmúlja, ahogy önnel és családtagjaival viselkedik. A gyerekes programok ma különösen jól sikerülhetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy nehéz időszakon lehet most túl az életében. Vagy, ha még vannak is apróbb nehézségei, a helyzete megoldódni látszik. Persze a folyamatos alkalmazkodás továbbra is elengedhetetlen. De most kap egy kis pihenőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön általában nem otthonülő típus, ma megint mehetnékje van. Ha nincs konkrét úticél, akkor jó ötletnek tűnhet meglátogatni egy régi ismerőst, egy nem túl távoli városban. Főleg, ha még sohasem járt azon a helyen. A munkája miatt is utazhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Megint rá kell jönnie, mennyire fontos az egészsége. Talán a gyomrát feküdte meg valami, vagy a fogába állt bele a fájás ismét. Ha így van, akkor a mai napon fogadalmat tehet, hogy holnap aztán elmegy az orvoshoz. Úgy legyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hajlamos arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedjen. Ez mindaddig nem baj, amíg nem árt vele másoknak, és önmaga sem bánja meg a tetteit. Azért ma legyen óvatosabb a felindulásaiban. Nehogy megbánja, amit tesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan események borzolhatják ma az idegeit, készítse fel magát a hidegvérűségre! Sok múlik ma azon, mit mutat magáról, mennyire áll szilárdan a helyén. A gyakorlott pókerezők előnyt élveznek, a felkészületlenekkel szemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Elszalasztott egy jó lehetőséget, ami miatt ma frusztráltnak érezheti magát. Kesergés helyett inkább nézzen a jövőbeli lehetőségek elébe. A múlt elmúlt, mit sem változtathat rajta. Vonja le a tanulságokat, és lépjen tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Érzékeny és a szokásosnál is sértődékenyebb. Ám ezt nem könnyű tetten érni: ön még maga előtt is szereti titkolni az érzelmeit. Pedig, ha mindent benyel, és nem árulja el, hogy mit érez, nehezen tudnak a kedvére tenni mások.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagy erőfeszítéseket tett a közelmúltban bizonyos téren. A munkahelyén is méltányolják a teljesítményét, és ezt ma kifejezésre is juttatják valamilyen formában. Ha ma még csak szavakban, de hamarosan anyagi értelemben is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hangulata olyan, mint a télvégi nap: hol kisüt, hol beborul. Nehéz ma eligazodni önön, és ez bizony nehézségeket okozhat a társkapcsolatában. A tervezett közös esti programot talán jobb lenne ma elhalasztani egy másik napra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon könnyebben hozhat megfontolatlan döntéseket, mint egyébként. Mintha cserbenhagyná szokásos kiegyensúlyozottsága, mértéktartása. Nem baj, de kardinális kérdésekben ne döntsön. Csak abban, hogy bolognai vagy milánói?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szép napra virradt! Tegye magát hasznossá, ha valamit elmúlasztott volna, a mai nap megfelelő arra, hogy bepótolja. Persze akkor sincs gond, ha csak otthon lustálkodik vagy sétál a városban. Jó ez a nap mindenre, használja ki!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: